Buurtvereniging Het Dijkhuis

 

Activiteiten

Wanneer bij de activiteit staat dat u zich moet opgeven, kunt u dat doen via info@hetdijkhuis.net of een briefje in de bus van Het Dijkhuis of op Aalsmeerderdijk nr.267. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bierproeverij
Ook dit jaar houden we op vrijdag 15 maart weer onze fameuze bierproeverij. Wie herkent met blindproeven de meeste biertjes en wat wordt dit jaar het Dijkbiertje? Aanvang 20.00 uur Kosten €12,50 per persoon. Graag aanmelden voor 10 maart 

Meezingmiddag
Op zondagmiddag 17 maart, aanvang 15.00 uur gaat het dak van Het Dijkhuis tijdens onze oergezellige meezingmiddag. Er is een band die allemaal bekende liedjes (op verzoek) speelt en dan maar meezingen! Op alle tafels liggen boeken met titels en songteksten om uit te kiezen. De bitterballen ontbreken natuurlijk niet en toehoorders zijn welkom. 

Creatieve workshop
De creatieve werkgroep van Het Dijkhuis geeft op woensdag 3 april een leuke workshop. Onder hun leiding wordt er met textielverharder gewerkt aan een leuk object, dat u aan het eind van de avond mee naar huis mag nemen. Kosten €20 per persoon, inclusief hapje en drankje. Aanvang 19.30 uur. Opgeven voor 31maart.

Voorjaarsborrel
Op zondag 14 april nodigen wij u vanaf 16.00 uur van harte uit op onze voorjaarsborrel. Op deze dag gaan ook de bingoprijswinnaars van de rondvaart met de Hellemeer op stap, voorafgaand aan de borrel.

Jamsession
De vorige jamsession was supergezellig dus ook op woensdag 17 april staan het drumstel en alle apparatuur weer klaar. Speel je een instrument of misschien kan je wel zingen, kom dan naar deze gezellige avond. Natuurlijk is de bar open voor belangstellende toehoorders. Aanvang 20.00 uur 

Motortourrit
Onder leiding van opper-motormuis Cees Tibboel gaan de motormuizen op zondag 28 april weer op pad voor een leuke tourrit. Cees heeft vast en zeker weer een leuke route uitgezet! Vertrek vanaf Het Dijkhuis om 11.00 uur

Klusochtend
Vele handen maken licht werk! Komt u ook helpen op zaterdag 4 mei? Van 10.00-16.00 uur werken we de klussenlijst af. Ook als u niet handig bent van harte welkom, er zit altijd wel een klein klusje voor u bij! 

AED herhalingscursus
De 1e herhalingscursus staat gepland op 7 mei, aanvang 19.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Buurtbarbecue
Op zaterdag 18 mei gaan we barbecueën, komt u ook? U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. Graag aanmelden voor 14 mei. Kosten €12,50 per persoon, kinderen onder de 12 jaar €5,00

Eten met de buurt
Omdat het zo gezellig is doen we nog een buurthap op woensdag 12 juni. Inloop vanaf 17.00 uur, tussen 18.00-18.30 uur aan tafel. Kosten €7,50 Graag aanmelden voor 9 juni

Motor- en autopuzzelrit
Op 25 augustus start om 11.00 uur de eerste puzzelrit van Buurtvereniging Het Dijkhuis! Cees Tibboel heeft een fantastische rit met soms pittige vragen uitgestippeld. Motoren, auto’s en zelfs brommers kunnen aan deze puzzelrit meedoen. Voor de winnaar natuurlijk eeuwige roem en een mooie prijs. Inschrijven voor 10 augustus.

Eten met de buurt
Na de vakantie moeten er natuurlijk vakantieverhalen worden gedeeld en dat kan tijdens onze buurthap op woensdag 18 september. Graag aanmelden voor 15 september 

Basiscusus AED
Op 19 september start er, bij voldoende belangstelling een basiscursus reanimeren en omgaan met AED. Klik hier voor meer informatie. 

Kunstweekend
Op 21 en 22 september staat de kunstroute in Aalsmeer gepland. Wij sluiten ons daar graag bij aan. Nadere informatie volgt, maar er vaart in ieder geval een pontje tussen de Pontweg en Het Dijkhuis!

Wijnproeverij
Ieder jaar weer een feestje: onze wijnproeverij! Schrijf vrijdag 8 november 20.00 uur dus vast in de agenda, nadere info volgt later.

AED Herhalingscursus
De 2e herhalingscursus staat gepland op 12 november, aanvang 19.00 uur. 

Sinterklaasfeest
Op woensdag 27 november komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Het Dijkhuis! En wat waren de Pieten vorig jaar grappig! Nadere info volgt, maar schrijft u het vast in de agenda? Sint komt aan om 15.00 uur.
 

Kerststukken maken
Op 11 en 12 december (onder voorbehoud) gaan we weer kerststukken maken. Altijd supergezellig en de avonden zijn altijd snel vol! Nadere info volgt.

Bingo
Tsja, we kunnen er niet meer onderuit: de bingo in Het Dijkhuis! We beloven u op 22 december weer een gezellige middag met prachtige prijzen en natuurlijk onze verhalenbingo. Aanvang 15.00 uur.

Oliebollenvaartocht
De Vaarderij stelt op 28 december de Hellemeer ter beschikking voor de oliebollentocht! IJs en weder dienende varen we om 14.00 uur uit voor een leuke tocht met oliebollen, glühwein en veel gezelligheid. Napraten in Het Dijkhuis! Graag aanmelden voor 1 december want vol=vol!  


 


TOT ZIENS IN HET DIJKHUIS!